De winnaar van het Hamilton-horloge is bekend, want ter ere van het uitkomen van Independence Day: Resurgence mochten wij een prachtig Hamilton-horloge weggeven, gedragen in de film door Jake Morrison (gespeeld door Liam Hemsworth).

De Hamilton Khaki X-Wind Auto Chrono, ter waarde van 1.345 euro, was te bemachtigen door een leuke reactie onder de prijsvraag te plaatsen. Waarom zou jij nou het horloge moeten winnen? Na ellenlange discussies en het uitkiezen van het leukste omkoopcadeau zijn we eruit.

De winnares is Mirjam Hellingman uit Vianen, gefeliciteerd! Hoewel we eigenlijk toch winnaar zouden moeten zeggen. Het horloge gaat namelijk naar haar man, zo laat ze weten in haar reactie. Mooi, hoeven we ook Liam Hemsworth niet langs te laten komen. Scheelt ons een behoorlijke klap geld. 

De winnares van het Hamilton-horloge schreef:

Ik zou dit gave horloge heel graag willen winnen voor mijn lieve man Jan, een groot fan van mooie horloges en Independence Day. Geweldig die horloges van Hamilton. Wanneer de wereld vernietigd wordt dan heeft dit horloge nog steeds geen krasje!

Door het saffierglas zal de Hamilton Khaki X-Wind Auto Chrono inderdaad het einde der tijden overleven, Mirjam. We hopen in elk geval wel dat het nog eventjes duurt, kan Jan mooi van zijn horloge genieten.

Advertentie

Reacties

 • Jan Faber heeft op 13 juli 2016 geschreven:

  Ik ben zo ongelovelijk blij met dit fantastische horloge. Ik kan er uren naar staren. Hij loopt perfect. Ik ben als een kind zo blij, maar blijf met dit stoere horloge toch nog cool. Dank je wel Mirjam en topgear!

  Reageer
 • Mirjam Hellingman heeft op 13 juli 2016 geschreven:

  Mijn man Jan is helemaal blij met dit geweldige horloge! Wat een ontzettend mooie prijs is dit. Hij wil het horloge echt niet meer afdoen en geniet er op en top van. TopGear hartelijk dank, ook namens mijn man Jan!

  Reageer
 • Edwin heeft op 12 juli 2016 geschreven:

  Gefeliciteerd, enjoy

  Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie