Uitgeklopte wielkasten, bronzen velgen en Japanse tuning. Hebben we zo je aandacht? Mooi, want dit kan allemaal deze zaterdag nog van jou zijn.

Zie hier een Porsche 911 Carrera 2 Targa uit 1991 die door het Japanse Rauh-Welt Begriff is bewerkt. Deze tuner is ook te vinden in Woerden – jazeker, in Woerden – en we hebben al eerder een aantal gave creaties van hen gezien. Deze specifieke Porsche komt echter van de Aziatische tak en wordt aankomende zaterdag geveild in Amerika.

Zoals gezegd heeft deze Porsche een flinke bodykit met grotere heupen dan je schoonmoeder. In de gigantische wielkasten huist een stel bronzen 18-inch velgen. (Nou ja, brons; met een bronzen coating, anders zou de boel het begeven.) Een speciale ophanging zorgt ervoor dat de Porsche 911 Targa wat dichter bij de grond ligt. Verder wil de Japanse tuner graag wat gratis reclame, want je krijgt een gigantische sticker op de voorruit – zoals altijd bij RWB. Binnenin is er een beter geluidssysteem toegevoegd, een achteruitrijcamera en een touchscreen. Twee van deze drie dingen hadden ze namelijk nog niet in 1991.

Kan ik deze Porsche 911 door RWB betalen?

Dat hangt ervan af of je portemonnee schrikt van bedragen die in de buurt komen van zes cijfers. Het veilinghuis RM Sotheby’s in Santa Monica, waar deze 911 geveild wordt, verwacht dat er ongeveer 90.000 euro neergelegd moet worden. Dit is de tweede Porsche 911 door RWB die in de VS gebouwd is, wat hem erg speciaal maakt. Dus: wie gaat deze RWB Carrera 2 Targa zaterdag ophalen?

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)