Als kind dacht je dat je ‘als je later groot was’ alle Lego kon kopen die je maar zou willen. Niet lullig bedoeld, maar je was een naïef kind. Want de prijzen van Lego-sets zijn net zo hard gegroeid als jijzelf. Een beetje Ferrari van Lego kost ruim 400 piek, om nog maar te zwijgen over zaken als de Eiffeltoren of de Millennium Falcon. Gelukkig kán het ook meevallen, zoals bij deze kleine Lego Defender Classic.

Je kon van Lego Technic de nieuwe Defender kopen voor zo’n 180 euro en nu heb je in de Icons-lijn de Classic Defender 90 voor 239,99 euro. Vanaf 1 juni is er een betaalbaarder alternatief: voor 14,99 euro haal jij deze kleine gele Classic Defender in huis. Het bouwdoosje bestaat uit 150 steentjes en het model meet zo’n 7 bij 12 centimeter.

Goed, het is geen bouwset waar je uren zoet mee bent en je hebt geen leuke details zoals werkende ophanging of bewegende cilinders, maar het is wel een kitje dat je nog eens als kleinigheidje cadeau kunt doen. Je houdt zelfs nog geld over voor een setje Lego-bloemen voor je partner. En omdat de Defender van zichzelf een vrij vierkant ding is, klopt het bouwsetje redelijk met de werkelijkheid.

Bouw de kleine Lego Defender gratis na

Wat je ook nog kunt doen, is na 1 juli de digitale bouwinstructies downloaden en het setje zelf maken. Dit kun je in het echt doen met de steentjes die je nog hebt liggen, of je zet de PlayStation aan en bouwt de auto digitaal in Lego 2K Drive.

Reacties

  • Niels heeft op 22 mei 2023 geschreven:

    Bewegende cilinders ?
    Een auto-site zou toch moeten weten dat de zuigers bewegen.
    Als de cilinders bewegen, dan is er vaak iets goed fout.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)