Omdat lekkere looks ook heel belangrijk zijn, heeft BMW een handvol modificaties bedacht voor hun aankomende, pittig grote X5. Kom maar door met die BMW X5 met M Performance-onderdelen!

Sportieve look

BMW stelt je alvast in staat om de gloednieuwe X5 op te leuken met meerdere koolstofvezel-componenten aan de buitenkant. Denk aan luchthappers, winglets voor de voor- en achterbumper, een diffuser op de bips en natuurlijk ook spiegelkappen. Van kkunststof versterkt met koolstofvezel, ofwel CRFP. Het is een beetje alsof je een trainingspak voor je X5 koopt.

Dan mogen ook sportschoenen niet ontbreken. Zo kun je kiezen voor 20-inch wielen met banden die betrouwbaar zijn op alle soorten terrein, of 22-inch wielen in die banden steken. Die laatsten wegen trouwens één kilogram minder dan soortgelijke wielen. Want gezien het instapmodel van de X5 al 2.035 kg weegt, wil je er natuurlijk zoveel mogelijk gewicht van afsnoepen.

Oogstrelende dingen

Waarschijnlijk ook goed om te belichten: de remmen. De M Performance-remschijven hebben een afmeting van 19-inch (heb je weleens een héle grote pizza besteld? Denk aan dat formaat) en functioneren prima in hete omstandigheden. Bij die nieuwe remmerij horen ook bijpassende nieuwe remklauwen, dat spreekt.

Ook aan de binnenkant van de BMW X5 met M Performance-onderdelen vind je straks allerlei moois. Zoals een speciaal stuur, vloermatten, inscripties en meer van dat. Ook voorziet BMW je van een ‘Drive Analyser’ die data bijhoudt waarmee je je rijkunsten kunt verbeteren. Confronterend? Misschien.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie