Rapper Boef is lekker bezig op autogebied. Eerder zagen we al een RS 6 met Prior bodykit voorbij komen. Maar de geruchten deden de ronde dat hij die niet verzekerd kreeg. Nu laat hij via zijn Instagram zien dat hij alweer een nieuwe aanwinst heeft via VDM Cars. Op de foto zit hij op de motorkap van een Rolls-Royce Wraith met de tekst: ‘Living my life to the fullest’. En als je op je eigen Rolls-Royce zit, geven we hem geen ongelijk. In zijn Instagram-story zegt Boef dat er morgen een volledige vlog over zijn ‘waggie’ komt.

Via de Instagram van VDM Cars Duitsland kunnen we zien dat de Wraith eerder heeft meegedaan aan Streetgasm 2000 en dat het kenteken overeen komt met het kenteken van de Rolls-Royce Wraith die eerder van Eljero Elia was. Boef rijdt dus voortaan rond in de oude auto van de voetballer.

De Wraith is onder handen genomen door JD Customs. En dit keer is het niet de rapper die de auto laat wrappen. Dat is al door de oude eigenaar gedaan. De velgen die onder de Rolls-Royce Wraith zitten zijn afkomstig van Mansory.

En na even wat meer speurwerk door onze detectives kunnen we ook de advertentie van de auto zien, waarin hij voor 255.500 euro te koop stond. Het is niet zeker of Boef dat ook daadwerkelijk dat bedrag voor de auto heeft betaald, maar het zal er niet ver vanaf zitten. Maar morgen zullen we de rest van de informatie over de auto krijgen.

De nieuwe auto van Rapper Boef

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BOEF (@boef072) op

Reacties

  • Chris heeft op 19 september 2018 geschreven:

    Ik zag van de week zijn andere auto staan,
    een blauwe Ford Fiesta met Duits kenteken BOEF 1906 of zou dat een Duitse collega zijn?

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)