De zomer in Nederland durven wij geen zomer te noemen. Die paar dagen mooi weer tellen we niet mee. Dat we hiervan balen, merkte je al toen we alvast de zes snelste cabriodakjes van dit moment voor je opzochten. We denken graag terug aan zonnigere dagen. Bijvoorbeeld toen we met de Dodge Challenger SRT Hellcat een paar drifts neerlegden voor een oogverblindend decor in Amerika. Dat leverde prachtige foto’s op.

Het wemelt daar van de bochten, zachte bermen, greppels en andere verraderlijke natuurlijke decorstukken, maar de Hellcat zwierde vrolijk door het landschap, met swingende achterkant en lekker gierende banden. In z’n twee zit je rond de 140 km/u. We meanderden onder een warm zonnetje door het adembenemende gebied, het asfalt zoog en trilde in de hitte, de auto gromde gelukzalig en boven op de heuvel werden we onthaald door een stel enthousiaste longboarders. Dit was niet bepaald een straf.

Ga even achterover zitten, check de foto’s en geniet van dit heerlijke momentje. Misschien wordt het ooit nog écht zomer in Nederland. Benieuwd naar het verhaal achter deze foto’s? Lees de rijtest van de Dodge Challenger SRT Hellcat.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)