FarmCon 2019 – het belangrijkste event rond Farming Simulator van het jaar – vormt de aftrap van de officiële Farming Simulator League. Dit is je kans om te bewijzen dat je de allerbeste digiboer ter wereld bent.

Je zult blij zijn om te horen dat er tijdens FarmCon 2019 serieus prijzengeld te winnen valt. Tijdens het event, dat op 27 en 28 juli plaatsvindt in het Duitse Harsewinkel, biedt de Farming Simulator League meer dan 11.000 euro aan prijzengeld aan. Kijk, dat is nog eens hard graan als een pro.

Om kans te maken op dit fijne extra beetje vakantiegeld, moet je samen met je team bewijzen dat je de állerbeste bent in Farming Simulator 19. Je neemt het op tegen professionele squads die worden gesponsord door fabrikanten. De ambiance is meer dan passend, namelijk het CLAAS Technoparc. Voor bij de naam CLAAS geen belletje doet rinkelen, googel even op ‘combine’ en klik op de Wiki-link.

Wil je je echt goed voorbereiden op deze epische strijd? Lees dan om te beginnen onze wervende Farming Simulator 19 review. Vervolgens kun je je verdiepen in de regels van de Farming Simulator League via onderstaande video. Je moet je natuurlijk wel aan de regeltjes houden tijdens het wedstrijdboeren. Very maïs.

Zo werkt de Farming Simulator League

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear