Tijdens de persconferentie voor de Grand Prix van Japan wist Carlos Sainz wel wat hij gaat doen als hij zaterdag een vrij dagje heeft. ‘Meer FIFA’, zei de Spanjaard. Hierna werd hij meteen uitgedaagd door Max Verstappen voor een potje FIFA. We waarschuwen je alvast Carlos, Max heeft meer talenten dan alleen racen.

Verstappen is niet alleen de Messi van de Formule 1

We weten van Verstappen dat hij best een aardig potje FIFA kan spelen. FIFA-volgers zijn erachter gekomen dat Verstappen speelt onder de naam crgboy007. CRG is het kartteam (en kartmerk) waar Verstappen op twaalf jarige leeftijd voor tekende. En 007 klinkt vast gewoon heel cool. En Max is een boy.

Op dit account speelt Verstappen geregeld in de Weekend League, een online FIFA-toernooi in de spelmodus Ultimate Team. Hierbij wist Verstappen zich in december vorig jaar als 14e te klasseren van de wereld. Hij liet dus een hoop spelers achter zich.

Je kunt je afvragen wanneer Max dan tijd heeft om FIFA te kunnen spelen? Het zit dus zo: Max speelt waar hij maar wil. Hij heeft hiervoor een gaming-koffer aangeschaft om waar ook maar ter wereld te kunnen gamen (zie laatste foto). Tja, je moet wat hè als je van Monaco naar Japan moet vliegen. Geen wonder dat hij zo’n goede FIFA-speler is.

Eerder dit jaar nam Verstappen het op tegen Lando Norris. We kunnen je verklappen: dat werd een afgang voor de jonge Brit. Hou het maar lekker bij het streamen van iRacing, Lando.

Max Verstappen vs Lando Norris op FIFA 19

‘Ben je klaar om te verliezen, Carlos?’

Bron: Red Bull Content Pool

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)