De winnaars zijn:

DVD
Jelle Rikken Gendt
Berry Versluis Moordrecht
Betty Jaasma Drachten
Claudia Noordermeer Wateringen
Joachim Van Schoors Wondelgem (België)
Alex Feenstra Leeuwarden
Timo Dhooghe Kruibeke (Belgie)
Jethro Kamphuis Dronten
Jorg Ploeger Rheden
Thijs Hegge Hamont-Achel (Belgie)
Blu-ray
Mark Nijrolder Sint-Michielsgestel
Diny Stoete Enkhuizen
Anna van der Schaaf Leeuwarden
Roel Jansen Bergeijk
Alexander Betist Apeldoorn
Julian Davidson Helmond
Peter Wouterse Nuth
Robin Bomers Rosmalen
Merijn Derksen Grave
Lukas de Clerck Oostkamp (België)

Een van de beste actie & autofilms van dit jaar is uit op DVD en Blu-ray: Fast & Furious 8. Inclusief bonusmateriaal en diverse extra’s. Weet je nog waar ze in deel 7 zaten? Want deel 8 is er uiteraard het logische vervolg op.

Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden. Maar als een mysterieuze vrouw (Charlize Theron) Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld. Van de kust van Cuba, naar de straten van New York City, naar de ijsvlaktes van de arctische Barentszzee, moet dé elite-eenheid wederom plankgas de wereld rond om een anarchist te belemmeren in het ontketenen van wereldwijde chaos… En om de man die hen tot een familie maakte thuis te brengen.

We geven 20 exemplaren weg!

We hebben 10 DVD’s en 10 Blu-rays van Fast & Furious 8 om weg te geven. Wil jij erop kans maken? Stuur dan vóór 23 augustus a.s. een mailtje naar abokado@topgear.nl en vertel erin waarom jij graag Fast & Furious 8 in huis wilt hebben (en of je ‘m op DVD of Blu-ray wilt). Onze geheel onpartijdige jury pikt er de leukste 20 reacties en die krijgen ‘m automatisch thuisgestuurd.

Heb je voor 1 september a.s. geen bericht van ons gekregen dan behoor je niet tot de winnaars. Geen ramp natuurlijk, want Fast & Furious 8 is ook gewoon in de winkel verkrijgbaar. Meer weten? Ga naar www.fastandfurious.nl.

Bekijk de trailer van Fast & Furious 8 hier:

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie