Een Ferrari bestel je altijd in het rood. Deze Ferrari 488 Spider in de kleur Verde Tracy zal voor velen die stelling onderstrepen en voor een ander deel keihard bevestigen dat ‘Rosso Scuderia’ niet de enige kleur is om aan te vinken. De kleur die uitstekend zal staan op elke auto uit de jaren zestig, staat ook uitstekend op deze Ferrari 488 Spider.

Tegenwoordig zie je steeds minder groene Ferrari’s. Vroeger kwam het vaker voor. Toen zag je nog weleens een Ferrari 275 GTB/4 of een 275 GTS in de kleur Verde Pino (wat ruwweg vertaalt naar groene Pino, denken we). Deze kleur lijkt er, iets afhankelijk van de lichtval, enorm op. Noem het maar eens British Racing Green in de buurt van een Italiaan, als je durft.

Exclusieve Ferrari

De auto is verder vanbinnen ongeveer compleet bekleed met alcantara – behalve de stoelen dan. Aan de buitenkant is alles wat níet groen is, gemaakt van koolstofvezel. Bovendien is het Ferrari-logo in de hoofdsteunen geborduurd in de kleur Arancio Mikonos. Zijn wij de enige die daarvan spontaan trek krijgt in een broodje gyros?

Onder de motorkap (die dus achter zit) van deze groene Ferrari 488 Spider ligt een 3,9-liter Twin-turbo V8 die goed is voor zo’n 670 pk. Het 0 naar 100-sprintje doet de Ferrari in 3 seconden en zijn topsnelheid ligt op de 327 km/uur. Hou je toupetje maar vast.

Wat kost de Ferrari 488 Spider in Verde Tracy?

De auto komt uit 2018 en heeft slechts 25 kilometer gelopen. De geur van Maranello hangt waarschijnlijk nog in het leer. Sla dus je slag en koop deze unieke groene Ferrari Spider. Hij kost 286.195 euro en hij staat bij Kroymans in Hilversum.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)