Als je deze site een beetje volgt, dan weet je dat we lotgevallen van de sterren en hun auto’s op de voet volgen. Van de Lambo van Tom Boonen tot de Mercedes van wijlen Steve McQueen en de verbouwde Gallardo van basketballer Shaquille O’Neal, we hadden ze allemaal.
 
Maar afgezien van een kort berichtje over Pink Floyd-drummer Nick Mason hadden we nog geen auto’s van rocksterren op de site. Maar daarin komt nu verandering. Rod Stewart heeft besloten om afscheid te nemen van zijn kanariegele Ferrari 575 Maranello. De bijna zes jaar oude bolide staat te koop op de Engelse site van Autotrader, voor een bescheiden 115.000 euro. Tel daar nog een Volkswagen Golf bij op voor de BPM en je hebt een mooi karretje met een leuke historie.
 
Een korte historie ook, want hoewel Rod de auto in 2002 nieuw kocht, reed de zoetgevooisde Schot er maar 17.000 kilometer mee. Dat krijg je ervan als je zelf niet weet hoeveel Ferrari’s je hebt. In onze Ferrari-special vertelde Stewart in augustus nog dat hij er vier of vijf in zijn garage had staan. Dan zijn dat er nu vast en zeker nog drie of vier.
 

Reacties

Meer van TopGear