De geruchten over een SUV van Ferrari zijn al meer dan tien jaar oud. De officiële bevestiging dat de Ferrari Purosangue er komt, is er ook al een aantal jaar. Al die tijd wist Ferrari het uiterlijk van de SUV geheim te houden voor het publiek, maar nu gaat het net op de valreep toch mis. Foto’s van de Ferrari Purosangue lekken vroegtijdig het internet op. Je ziet ze onder aan deze pagina.

De foto’s van de Ferrari Purosangue zijn zo te zien gemaakt in de fabriek. Misschien door een medewerker, misschien door een belangrijke klant die al eventjes mocht komen kijken. Je weet in ieder geval dat er iemand flink op z’n kop gaat krijgen in Maranello. Er is nog niets bekend over de aandrijflijn van de SUV. Het kan momenteel nog alle kanten op, maar het meest logisch zou een V8 zijn, of misschien zelfs een V6-hybride.

Op onofficiële renders werd vaak de 812 of de GTC4Lusso gepakt als basis, maar de echte Ferrari Purosangue lijkt toch meer gemeen te hebben met de Roma en de SF90. Het is nog niet bekend wanneer de officiële onthulling van de SUV plaatsvindt; alleen dat het dit jaar zal zijn.

De gelekte foto’s van de Ferrari Purosangue

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)