Alle nieuwe Ford GT’s zijn verloot. Als jij geen brief thuis hebt gekregen, mag de je Le Mans-winnaar met V6 niet kopen. Niet getreurd, wij hebben een alternatief voor je, in nieuwstaat en met V8.

We hebben zelfs drie alternatieven voor je. CNC Motors Inc. in Canada verkoopt op dit moment drie Ford GT’s uit 2005 en 2006. Allemaal hebben ze om en nabij de 1.000 kilometer gereden. Deze Ford GT springt er het meest uit, met een overduidelijke reden. Bestaan er objecten op deze aardbol die er niet beter uit gaan zien van een Gulf-kleurstelling? We denken van niet.

De Ford GT met Gulf-kleuren heeft nét geen 1.000 kilometer gelopen en is op de kleuren na helemaal standaard. Dat betekent dat de 5,4-liter V8 nog steeds 558 pk naar de achterwielen stuwt via een zesbak. En bij deze GT mag je nog zelf roeren.

Wat kost de Ford GT met Gulf-kleuren?

Hij staat te koop voor 490.000 euro – daar mag je natuurlijk wel nog wat belastingen en importkosten bij optellen. Is dat net buiten je budget? Dan staat bij dezelfde dealer nog een andere Ford GT voor 294.000 euro. Ga je toch liever voor de nieuwe? Goed nieuws; de productie van de Ford GT is verlengd!

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear