We hebben het over een échte, werkende Mustang. Niet eentje op schaal 1:18. Een Mustang Shelby GT350R om precies te zijn. En je kunt deze Ford Mustang kopen voor 20 euro. Of ja, bijna 20 euro.

Voor 25 dollar – omgerekend 22 euro – koop je drie loten, waarmee je helpt geld in te zamelen voor het Shelby American Collection-automuseum in Boulder, Colorado. Als extra motivatie om het museum te steunen, verloot de Shelby American Collection een Shelby GT350R onder de mensen die loten hebben gekocht. Voor de 22 euro maak jij dus drie keer kans. Waarom drie keer? Omdat je minimaal drie loten moet afnemen. Snap je het nog?

Klinkt deze actie je bekend in de oren? Onlangs vertelden we je ook al over de mogelijkheid om een Lamborghini te kopen voor 2 euro. Je kunt niet vaak een Ford Mustang kopen voor 20 euro, en al helemaal geen Ford Mustang Shelby GT350R met 533 pk en 582 Nm. De bloedsnelle Shelby draagt bovendien een kek blauw kleurtje en, hoe kan het ook anders, stralend witte racestrepen van voor tot achter.

Mocht je meer kans willen maken, dan kun je er ook voor kiezen om 6 loten te kopen voor 100 dollar. Of 310 loten voor 1.500 dollar. Speelt je FOMO extreem op, koop dan 525 loten voor 2.500 dollar. Op 31 augustus weet jij of je ‘m hebt gewonnen. En herinner je het zinnetje ‘bijna 20 euro’ nog? Het transport van de auto naar Nederland zal een stukkie duurder uitvallen. En ‘m op gele platen zetten, zal ook wat extra kosten met zich meebrengen.

(Beeld: Shelby American Collection)

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)