Driftheld Vaughn Gittin Jr. heeft ook een fijn beroep. Als hij geen driftwedstrijden rijdt, mag hij rondjes doen op de Nürburgring in een Mustang of een F-150. Daarbuiten is hij Chef Plezier bij de RTR-afdeling van Ford Performance. Samen met Ford schepte hij de Series 1 Mustang RTR-conversiekit voor de Mustang Ecoboost en de Mustang GT.

Je koopt het Series 1 Mustang RTR-pakket met name omdat het er heel prettig uitziet. En een tikkeltje intimiderend in je binnenspiegel. In de kit zitten instelbare stabilisatoren, 19-inch wielen, een RTR-bodykit inclusief grille en achterspoiler met gurney-flap, vloermatten, schakelpook, RTR-badges uitstapverlichting, instaplijsten en een lichtgevend RTR-logo voor op het dashboard.

Aan het vermogen verandert bij de Series 1 Mustang RTR niets. De EcoBoost-viercilinder behoudt dus zijn 290 pk en de GT met V8 geeft je een nette 451 pk. Ford bouwt slechts 500 Series 1 Mustang RTR-conversiekitjes. Zorg dat je vooraan in de rij staat. Je bestelt het pakket bij je nieuwe Ford Mustang en de dealer zal ‘m voor je installeren – inclusief garantie.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)