Bijzondere beelden uit Californië. Daar stortte een Tesla Model Y met een gezin aan boord van een klif van 75 meter hoog. In de auto zaten twee volwassenen en twee kinderen van negen en vier jaar oud. Volgens de lokale politie houden de beide volwassenen ‘niet levensbedreigend letsel’ over aan de val en zijn de kinderen ongedeerd.

Volgens RTL Nieuws is er geen sprake van een haperende Autopilot, maar zou de bestuurder met opzet naar beneden zijn gereden. Volgens de nieuwszender zou de man gearresteerd worden zodra hij ontslagen wordt uit het ziekenhuis. Het gezin heeft geluk dat het geen vloed was, anders was de auto in het water terechtgekomen.

De video van een reddingswerker

Reacties

 • Die Brock snapt er niets van heeft op 4 januari 2023 geschreven:

  Hij wil een Tesla kopen omdat deze mensen niet dood zijn gegaan. Zoek eens op “Tesla” en “deaths” en het wordt duidelijk dat Tesla bedroevend slecht scoort. Wil je niet dood in een auto? Koop een XC90. Nog nooit iemand in overleden.

  • Chris heeft op 12 mei 2023 geschreven:

   Nou, als bij een kettingbotsing een tientonner achterop een XC90 rijdt met 80km/h is waarschijnlijk iedereen dood in die XC90. Overigens was er eerder ook al een XC90, lijkt mij heel sterk dat daar nog nooit iemand in overleden is.

   Reageer
  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)