Goedkoopste benzine van Nederland

De lage prijzen zijn voorbij

Foto('s): TopGear NederlandPorsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid tanken bij het tankstation. Benzine, geen diesel
Foto('s): Wassim Chouak / UnsplashGoedkoopste benzine van Nederland
Foto('s): Bruchin Noeka / UnsplashVolkswagen Golf Tanken Benzine
Foto('s): TopGear NederlandTanken na de klik? Niet doen
Foto('s): Ondrej Trnak / UnsplashNissan Skyline GT-R Tankstation
Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid tanken bij het tankstation. Benzine, geen diesel
Goedkoopste benzine van Nederland
Volkswagen Golf Tanken Benzine
Tanken na de klik? Niet doen
Nissan Skyline GT-R Tankstation

De brandstofprijzen blijven enorm stijgen. We gaan razendsnel richting de 1,895 euro, het voormalige record uit 2012. Tijd om even te kijken waar je in Nederland het goedkoopste kunt tanken. Dan moet je voor jezelf maar even uitrekenen of het de moeite waard is om om te rijden voor de goedkoopste benzine van Nederland.

Om te kijken waar de goedkoopste benzine van Nederland te tanken is, halen we een onderzoekje van vorig jaar erbij. Toen keek MultiTankcard welke tankstations over heel 2020 gezien de goedkoopste benzine hadden. Uiteraard checken we wel eventjes of de pomphouders in 2021 met alle publiciteit de prijzen niet omhoog hebben geschroefd.

De goedkoopste benzine van Nederland

De voordeligste pomp vind je in Sneek, Friesland. Daar tapte Joontjes Kreditank de goedkoopste E5 van 2020. Als we nu kijken, staat de pomp op plaats nummer twee, 0,02 euro onder Sietsema-Sakko in Uithuizen. De nummer twee van vorig jaar was Fieten Olie in Blaricum. Die staat wanneer we het checken op nummer drie, dus dat klopt aardig. Ook in Sneek vind je de nummer drie volgens het onderzoek, wat een Esso Express is – dat klopt nog altijd. Duidelijk is: de goedkoopste benzine van Nederland vind je in Sneek.

Waar tank je de goedkoopste Euro 98?

Wij pompen graag Euro 98, zeker nu de auto’s veel minder kilometers maken dankzij corona. Volgens MultiTankcard is de TinQ in Hoogeveen de goedkoopste pomp voor Euro 98. Daarna kun je het beste naar de Total Inz De Kamp in Velserbroek of naar de Total Van Marwijk Kooij in Amsterdam. Volgens Brandstof-Zoeker.nl kun je nu het beste naar tankstation Heinen in De Heune of naar de Makro in Duiven, of die in Groningen. Sowieso zien we veel Makro’s in het lijstje – misschien sowieso handig om daar je Euro 98 te halen?

De goedkoopste diesel van Nederland

Dieselaars, we zijn jullie niet vergeten. Ga naar de Tamoil in Nieuw-Vennep of de Esso Express in Beek. Ook in Sneek kun je bij de Esso Express prettig geprijsde diesel scoren. Naast de goedkoopste benzine van Nederland vind je bij Joontjes Kreditank in Sneek ook goedkope diesel. Als we kijken naar de actuele cijfers, klopt het nog redelijk: Sietsema-Sakko in Uithuizen is momenteel de goedkoopste, gevolgd door de Esso Express en de Tango, allebei in Sneek.

Dus waar haal ik de goedkoopste benzine en andere brandstof?

Je moet echt naar Sneek. Nu snappen we het als je niet twee uur in de auto gaat zitten om een paar euro te besparen, maar als je partner binnenkort vraagt waar je heen wilt voor een weekendje weg, heb je in ieder geval je antwoord al klaar liggen. Op naar Sneek.

Reacties
 1. Brk zegt op 16 augustus 2021 om 11:41:

  Is er een bekende goedkope tank in Rotterdam?

 2. Miquel zegt op 14 maart 2021 om 16:41:

  Also duur diie benzine moeten ze daar nu aan verdienen klootzakken

 3. Wilte320 zegt op 14 maart 2021 om 09:26:

  Allemaal wel leuk, maar hoe zit het met LPG?

 4. Nijoel zegt op 14 maart 2021 om 09:21:

  Ik tank diesel in beek.1,219

 5. Augi zegt op 13 maart 2021 om 23:26:

  Ik tank in Duitsland omdat ik in Limburg woon

 6. Will Eisinga zegt op 13 maart 2021 om 22:30:

  ik rij elektrisch, hier word ik wel vrolijk van.
  Zonnepanelen, laadpaal, EV. nooit meer tanken. goedkoop gemakkelijk.

 7. G zegt op 13 maart 2021 om 20:31:

  161 in Peize is goedkoper dan Tinq

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken