We hebben een clubje opgericht voor Golfjes 4 met een BMW 5-serie E60-gezicht; je hoort erbij, je hoort erbij. Nee, echt. Samen met deze BMW M5 met neustransplantatie. Ach, gelukkig zijn de spiegels niet meer asymmetrisch. Als we nu flauw willen doen, zeggen we dat we bij geen enkele auto zo erg de behoefte voelden om de zelfmoorddeuren daadwerkelijk te gebruiken. De sticker van Lightning McQueen en Mater achterop sust deze drang gelukkig.

Toch moet je ergens het respect kunnen opbrengen voor het werk dat in de auto zit – het moet een beste klus zijn geweest. De afwerking oogt dik in orde. Het probleem is alleen: gooi een hoop mooie kleuren in één pot en je krijgt altijd poepbruin.

Deze showauto staat te koop in Almelo. Volgens de verkoper won de auto vijf tuningsalons in Europa. De lak komt van Lamborghini, de stoelen en de remmen van Porsche en het audiosysteem van Tomorrowland. In totaal kijk je naar 10.000 watt aan speakerwerk.

Smeek de tuninggoden dat je nooit iets achter de bumper moet vervangen, want dat gaat je niet lukken. De prijs? Een kleine 8.990 euro. Wat, als je het gaat terugrekenen naar uurloon, een koopje is. Daarvoor rij je tevens de ‘zwaarst gemodificeerde auto van dit moment’.

Foto’s: Autobedrijf De Haan en Kramer Automotive

Reacties

  • Kim heeft op 26 augustus 2019 geschreven:

    Hallo! Super gave auto, wat is de kleurcodering van deze auto?

    Reageer
  • Chris heeft op 29 juli 2018 geschreven:

    Die Kramer maakt er een mooi plaatje van!

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)