Voor Arnold Scharzenegger was 2006 een zwaar jaar. Toen stopte de productie van zijn geliefde Hummer H1. En dat terwijl het jaar daarvoor de Hummer H1 Alpha met een efficiëntere dieselmotor was geïntroduceerd. Slechts 729 Hummer H1 Alpha’s verlieten de fabriek. Een Amerikaans bedrijf met de naam Hummer1, rukt de Alpha uit zijn grafkist en herstelt hem in alle glorie.

Wat doen ze precies met de Hummer H1 Alpha dan?

Het bedrijf neemt pakt een gebruikte H1 Alpha en restaureert hem volledig. Maar dan ook echt volledig. Hummer1 haalt alles uit elkaar, van de 6,6-liter Duramax-motor tot aan het interieur en alle elektronica. Het is alsof ze nét uit de fabriek en van de band af rollen. Overigens rijdt Arnold inmiddels zelf in een elektrische Hummer.

Over banden gesproken, de nieuwe run-flats worden op de volledig herstelde velgen gemonteerd. De Hummer H1 Alpha wordt in dezelfde kleur gespoten zoals staat aangegeven op het chassisnummer. Het leukste van dit alles is dat je de auto van je dromen kunt kopen, mocht je toen de kans gemist hebben. Of als je toen te jong wacht.

De prijzen zijn niet bekend, daarvoor moet je even een telefoontje naar de States plegen. Bel daarna ook gelijk even de Belastingdienst om te vragen of je misschien korting krijgt op de BPM van je woeste Hummer H1 Alpha. We waarschuwen je alvast, van dat bedrag kun je Hummerig worden.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)