In feite zou je de Hummer H2 met de Blackberry-smartphone kunnen vergelijken. Hij kwam heel snel en ineens wilde heel veel mensen hem. Zo snel als de rage kwam, zo vlug ging ie ook weer weg. Maar niet voordat iemand deze uitgerekte Hummer H2 bouwde. Alsof het gevaarte al niet goed genoeg opviel, moest er een spetterende kleur op komen zoals bij deze roze Hummer H2 limo die geveild wordt.

Tik eens door naar de foto’s van het interieur dat doet denken aan een, eh, uitgaansgelegenheid voor volwassenen. Als we zouden weten hoe dat eruitziet, natuurlijk. Er moet een groep van acht inpassen. Zij kunnen genieten van de ingebouwde bar. Die bar is van alle gemakken voorzien: champagneglazen, bekerhouders, twee schermpjes. De binnenkant is verlicht en er schijnt een sterrenhemel te zijn.

Specificaties van de roze Hummer H2 limo

De cabine voorin is – gelukkig voor de chauffeur – wat rustiger aangekleed. De teller voor de bestuurder verraadt dat er bijna 110.000 feestkilometers met de limo zijn gereden. Zoveel kilometers gaat de 6,0-liter V8-motor al mee (als er geen wissels zijn geweest). Die motor loopt op LPG en zou volgens de kentekengegevens een maximum vermogen van 318 pk moeten hebben.

De roze Hummer limo in 2007 naar Nederland is gehaald. Zonder feestende inzittenden weegt de limousine 4.610 kilo. Daarmee is hij ongeveer 500 kilo zwaarder dan de Hummer EV. De roze Hummer H2 limo staat te koop bij Domeinen Roerende Zaken. De veiling van de 10,5 meter lange limo begint op 1 mei en eindigt op 4 mei. Ben je de hoogste bieder? Zorg dan dat je je vrachtwagenrijbewijs op zak hebt.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)