Na het enorme succes van de Fast & Furious-franchise met Vin Diesel en wijlen Paul Walker, werd er een tijd geleden al aangekondigd dat men werkt aan een spin-off; Hobbs & Shaw. De opnames van de film zijn al begonnen en dankzij een Instagram post van Dwayne ‘The Rock’ Johnson hebben we onze eerste blik op de bad guy kunnen werpen. Brixton (zo gaat de antagonist heten) zal door niemand anders worden gespeeld dan bijna-Bond Idris Elba.

Explosies en achtervolgingen

En dat is volgens ons erg goed nieuws. De film draait om Deckard Shaw (Jason Statham), de slechterik van Furious 7, en veiligheidsagent Luke Hobbs (The Rock). Beiden speelden ook in The Fate of the Furious (deel acht). We hebben verder nog geen idee wat het plot is van de film, maar omdat dit een product is van dezelfde mensen achter F&F, verwachten we explosies en achtervolgingen. Veel achtervolgingen.

Johnson heeft de film al getipt als de ‘SHOWDOWN OF ALL SHOWDOWNS’. En iets zegt ons dat de Caps Lock niet per ongeluk aan stond toen hij dat schreef. Het is in ieder geval veelbelovend. De film verschijnt komende zomer in de bioscopen. Wij zijn benieuwd naar Elba’s verschijning in deze film, en kom op: met Statham, The Rock en Elba in één film kun je toch ook alleen maar vuurwerk verwachten?

De Instagram-post van The Rock

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)