Zelfs de mensen achter Fast and Furious weten dat je niet eeuwig door kunt gaan met een filmreeks. We durven niet te zeggen dat ze stoppen op het hoogtepunt (want dat is al lang gepasseerd), maar na deeltje tien stoppen ze met de F&F-reeks.

En met stoppen bedoelen we: doorgaan onder een andere naam. Zo’n enorme cash cow laten ze natuurlijk niet lopen. Het team werkt namelijk aan een spin-off, waarbij het achtergrondverhaal van Luke Hobbs (Dwayne Johnson) en Deckard Shaw (Jason Statham) uitgelicht wordt. Net als Star Wars dat gaat doen met Solo, dus.

Hobbs and Shaw

Volgens de geruchten heet de Fast & Furious spin-off Hobbs and Shaw. Niet te verwarren met Calvin and Hobbes waar een zesjarige met een levende knuffel avonturen beleeft.

Niemand minder dan David Leitch zal Hobbs and Shaw regisseren. Atomic Blonde, John Wick en Deadpool 2. Stuk voor stuk actiepareltjes van de ex-stuntman en -stuntcoördinator. De voorgaande F&F-films waren prima ondersteuning voor je bak popcorn en keken lekker weg, maar kwalitatieve pareltjes waren het niet. Wordt dit dan weer een steengoede actiefilm? Hoe dan ook zal het aantal keer dat er ‘family’ geroepen wordt sterk afnemen.

De Fast & Furious spin-off komt in de zomer van 2019. De volgende F&F-film komt ergens in 2020. Overigens vist Ryan Reynolds (speelt Deadpool) ook naar een rol in de film Fast & Furious spin-off Hobbs and Shaw. De geinige Twitter-conversatie zie je hieronder.

Ryan Reynolds over Hobbs and Shaw

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie