Wie weleens vaker zijn oren laat bloeden met de schreeuwfilmpjes van Joel Beukers, weet dat hij al aardig wat luxe auto’s heeft versleten. Zo zagen we al eerder een Maserati Quattroporte, een Lamborghini Huracán en een Rolls-Royce Phantom die later in de plaats kwam voor de Maserati. Nu was het eigenlijk tijd voor de Huracán om ruimte vrij te maken in de garage van Beukers. Maar omdat Joel toch geen afstand kan doen van zijn geliefde Lambo, mag die ook blijven.

Eerder konden we al een teaser zien van de nieuwe auto. We zagen twee gouden Ferrari-logo’s met zwarte achtergrond. Een dag later werd de Ferrari 812 Superfast van Joel Beukers onthuld. En uiteraard is de 812 ook weer voorzien van een gouden wrap van Absolute Motors. Die mag niet ontbreken.

De specs van de 812 Superfast

De auto is op de Instagram-post nog niet goed te zien omdat er nu nog een schreeuwmeneer voor de 812 op de foto staat. Later vandaag zal de video online komen met de details van de auto. Als er niet gefriemeld is aan de Ferrari 812 Superfast van Joel Beukers, produceert zijn nieuwe aanwinst 800 pk en 718 Nm uit een atmosferische 6,5-liter V12. Dat is genoeg vermogen voor een 0-100 km/u sprintje van 2,9 seconden. Het is dus weer een stapje verder dan de V10 met 610 pk die achterin de Lambo ligt.

Hoeveel Joel Beukers heeft neergelegd voor de 812 Superfast is niet bekend. De nieuwprijs van de Ferrari was destijds 398.146 euro, dus je kunt erop rekenen dat hij meer waard is dan de Huracán die hij eigenlijk wilde inruilden.

Update: hier is de video van de 812 Superfast van Joel Beukers

 

Reacties

  • Patrick heeft op 28 augustus 2019 geschreven:

    Sommige mensen zijn vroeger blijkbaar erg veel tekort gekomen…… Het levende bewijs wederom dat je goede smaak niet kunt kopen….

    Reageer
  • Chris heeft op 27 augustus 2019 geschreven:

    Dat plaatje met alle opties in de kofferbak zit tegenwoordig in alle nieuwe Ferrari’s, dus heeft niets met “atelier” te maken, maar dat maakt het eenvoudig om te laten zien welke opties erop zitten.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)