Top Gear geeft niet snel op. Tenzij iets te moeilijk is, dan wel. Maar als het erom gaat wie het beste amfibievoertuig ter wereld kan bouwen, heb je aan ons een kwaaie. Waarom zouden we opgeven, namelijk? Jij wilt het zien, toch?
 
Onze vorige poging eindigde weliswaar in schande, met een bijna-verdrinking en een blik op James’ zielige waterschildpadachtige Herald die louter technisch nog aan de finish kwam, maar dat staat ons niet in de weg het nog eens te proberen. Wat jou?
 
Dus hebben we elk van de drie presentatoren een verfijnde versie laten bouwen van hun oorspronkelijke, nautische meesterwerken en hen vervolgens op pad gestuurd. Het is een van onze vier spannendste uitdagingen tot nog toe geworden, eerlijk gezegd. We willen er dan ook niet te veel over verklappen, op een dingetje na. De show begint in Dover, aan het Kanaal.
 
Morgen een nieuwe preview en later in de week ook video-previews, dus vergeet niet even een kijkje te nemen. En vergeet zeker niet zondag 7 oktober om negen uur af te stemmen op BBC Two.

Reacties