Welk land is het meest geobsedeerd door pick-ups? Als je de VS gokte, dan zit je fout. Nergens worden er per inwoner zoveel pick-ups verkocht als in Thailand. De presentatoren wilden graag wat dieper ingaan op Thailands obsessie en gingen op ontdekkingsreis van de kust van het land naar het ruige, bergachtige binnenland.

Het is een avontuur waarin onze dappere helden worstelen met de wereld van pick-up-racen, de fijne kneepjes van de tuningscene in Bangkok ervaren en de door zwaartekracht ondersteunde (en pijnlijke) motorsport van Formula Hmong meekrijgen.

Zo’n avontuur vereist duidelijk pick-ups die geschikt zijn voor het werk. Daarom koos Freddie Flintoff voor een verhoogde Toyota Hilux en Paddy McGuinness nam de betrouwbare lokale favoriet, de Isuzu D-Max. Chris Harris vond een plaatselijke werkplaats om wat lichte aanpassingen aan het dak van een oude BMW E30 uit te voeren.

Verder zie je hoe Chris Harris de Rimac Nevera op een van de langste landingsbanen van Groot-Brittannië samenbrengt met een Lamborghini Aventador SVJ. Hij houdt een dragrace zoals je nog nooit eerder hebt gezien. Je ziet het aankomende zondag op BBC One om 21:00 uur Nederlandse tijd

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)