Na heel lang wachten, mochten we eindelijk nog wat langer wachten. Maar pas mocht Chris eindelijk naar Duitsland om de Mercedes-AMG One aan de tand te voelen. Het is de langverwachte ‘F1-auto voor op de weg’. De dag verloopt echt niet helemaal zoals gepland en voor de opnames moeten we veel… wachten. Zo’n F1-motor in een straatauto is zo makkelijk nog niet.

De nieuwe Range Rover is een auto waar je bijvoorbeeld een Jort Kelder in zou zien rijden. Maar kan de Land Rover nog een aardig potje offroaden? Om daarachter te komen, sturen we Paddy en Chris naar het ruigste offroadevenement van het Verenigd Koninkrijk: de King of Britain. Dat kan niet anders dan goed komen.

Een speciaal soort F1

Na Nyck de Vries stapt ook Flintoff in de F1. Alleen dan niet de F1 waar je aan denkt, met Monaco en alle superjachten. Nee nee, we hebben het over het echte werk: F1 Stock Cars. Deze raceklasse gaat helemaal terug naar de basics. Het is zelfs zo dat ‘contact wordt gedoogd en aangemoedigd’. Dit alles zie je komende zondag om 21.00 uur op BBC 1.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)