In de vierde aflevering van dit TopGear-tv-seizoen neemt Chris Harris de Honda Civic Type R onder de loep. Daarvoor gebruikt hij zijn ‘B-weg-meter-3000’; het perfecte middel om van een verlaten vliegveld een kronkelig terrein te maken. Of zoals anderen dat misschien noemen ‘een oude trekker en wat potten en verf om de bochten aan te geven’. De grote vraag is: overleeft de FL5-generatie van de bekende Japans hatchback dit wel?

En minstens zo belangrijk; hoe goed is hij tegenover wat hot hatches uit het verleden? Daarvoor zetten we een hele trits oude legendes op het oude vliegveld. Om Harris nog verder te helpen, brengt Freddie Flintoff een restomod Peugeot 205 GTI van Toleman mee. Inderdaad, het compleet tegenovergestelde in de hoek van best prijzige hot hatches.

TopGear Racing met Lando Norris

Terwijl die twee spelen met hun hatches, doet Paddy veel serieuzere zaken. Hij zet met vier jonge autosport-fanatiekelingen een professioneel raceteam op. Het doel is om met een McLaren in de GT Cup mee te rijden op het cricuit van Donington Park. Als hulplijn schakelt het team F1-coureur Lando Norris in. Dit alles zie je op zondag 20 november om 21.00 uur onze tijd op BBC 1.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)