Voor elke boterham die je eet 5 euro krijgen, voor elke slok koffie 20 cent of voor elke woordgrap – onder de voorwaarde dat ie flauw is – die je maakt 10 euro gestort krijgen, dat is toch wel de droom. Want wie wil er nu niet betaald worden voor dingen die je toch al van plan was om te doen? Dat is nu precies wat je kunt doen in Amerika, want een Honda-dealer betaalt je 900 dollar om alle F&F-films te kijken.

Yonkers Honda in New York zoekt iemand die alle negen bestaande Fast & Furious-films wil comakijken, incluis de nieuwste spin-off Hobbs & Shaw, en om daarvan een analyse te maken. Als beloning krijgt je 900 dollar, een bioscoopbon van 50 dollar en genoeg snacks om de negen films te kijken. Het is de bedoeling om de bon te gebruiken om Fast & Furious 9 te kijken en om daar een review van te maken op Twitter.

De dealer zoekt iemand die actief is op Twitter en Facebook, oog voor details heeft en dol is op auto’s, autorijden en films. Wat de dealer precies van plan is met de analyse is niet duidelijk. Helaas geldt de vacature alleen voor inwoners van Amerika, anders kon je van de 900 dollar een ticket kopen en een gratis vakantie in Amerika houden. Misschien als je ze het heel lief vraagt? Aanmelden kan tot 6 mei.

 

Reacties

  • TG heeft op 26 februari 2020 geschreven:

    “Helaas geldt de vacature alleen voor inwoners van Amerika”
    Totaal zinloos dus Mattijn om het in NL op de site te plaatsen.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear