In Habiba rapte Boef nog: ‘Ik moest zo vaak racen van de police man. Nu ben ik verzekerd, ik heb polis, man.’ Echter kreeg hij zijn nieuwe Audi RS 6 Performance volgens de geruchten niet verzekerd. Hij moest hem dus inruilen voor een Rolls-Royce Wraith. Als je nog een schoolvoorbeeld van eerste-wereld-problemen wilde hebben, pak aan.

Ironisch genoeg zijn de echte boefjes de reden dat Boef deze RS 6 niet verzekerd kreeg: het is een diefstalrisico. Al is dat louter speculatie. Feit is dat jij ‘m nu kunt kopen. Hij staat bij VDM Cars in Gronau in een maagdelijk witte wrap.

Hoe snel is de Audi RS 6 van Boef?

De Audi RS 6 van Boef komt uit 2017 en heeft pas 11.000 kilometer ervaring. De 4,0-liter V8 produceert nu een gezonde 730 pk – dat is 125 pk meer dan een standaard RS 6 Performance. De bodykit komt van Prior en de velgen hebben maatje 22 inch.

Voor 174.950 euro stap in je Audi RS 6 die kortstondig van Boef is geweest. Vraag wel eerst even aan je verzekeraar of ze je nieuwste aanwinst willen dekken. En parkeer ‘m ergens veilig binnen, want zelfs opvallende Audi RS 6’jes zijn niet veilig. Zelfs als ze een DTM-bodykit en een dakkoffer hebben.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)