De Verenigde Staten claimen altijd wel dat ze het land zijn van de onbegrensde mogelijkheden, maar zonder een gezonde dosis creativiteit heb je daar allemaal weinig aan. We hebben namelijk nog nooit een Lada met vlammenwerpers in de koplampen gezien in de VS.  Je vraagt je af welke mooie kansen de Amerikanen nog meer allemaal lieten liggen. Gelukkig is er altijd nog Rusland om je dag goed te maken met een flinke portie onzinnig vermaak.

Deze Lada 2106 begon zijn leven als doodnormale auto met een 1,6-liter viercilinder. De enige keren dat je vlammen om dit type auto heen zag, was als hij in de brand stond. Maar om hem wat meer op te laten vallen, monteerden zijn Russische eigenaren een paar vlammenwerpers in de buitenste koplampen. Daardoor kan de onschuldig uitziende auto nu vuurspuwen tot een afstand van zes meter.  Je Lada zal niet door de APK komen met deze vlammenwerpers, maar het zou wel een effectieve manier zijn om linksplakkers op de A2 te bestrijden.

Deze Lada heeft vlammenwerpers als koplampen

Reacties

  • Frederik van Deventer heeft op 21 december 2023 geschreven:

    Bij sneeuwstormen ook heel lekker .. nooit meer last van slecht zicht .. en als je mot plazzen bij minus 50, ga je lekker dicht bij je lampen staan … Dan blijft je trouwe aanhanger ook lekker soepel.. en je houdt licht op je pizzplek, zodat je niet uitglijdt … Olga Grigorieva ook heel blij met dat extra warme pookje … Ze is OOK in love met haar LaDa … Dawajh Drazjwitseh … Da, PRAVDA … Ljoebloe Bolsjai in de Taiga .. en echte leren bekleding … Voor een mooie fles Wodka heb je dat echt snel .. hurrrrrrrrraaaaaaaaahhhh 🏴‍☠️😳🤗😂

    Reageer
  • Jan van Rijen heeft op 29 september 2021 geschreven:

    Heeft hij in ieder geval goed licht op de toendra

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear