Lieve Lamborghini Estoque,

Het is inmiddels bijna tien jaar geleden dat we elkaar voor het laatst zagen in de stad van de liefde: Parijs. Wat was je mooi. Je prachtige neusje, je lijnen en welgevormde achterwerk. En je magnifieke zangstem niet te vergeten.

Nooit eerder zagen we een Lamborghini met zoveel inhoud. We hebben sindsdien ook nooit meer een Lamborghini gezien met zoveel innerlijk. Een jaar lang leefden we op een roze wolk. Maar toen vertelde je ons plots dat je niet meer wilde komen. Het was over.

Je hebt ons verpest voor andere Lamborghini’s. Natuurlijk, we hebben niet stilgezeten. We hebben een leuke tijd gehad met de Aventador, de Huracán en zelfs een kortstondig avontuurtje met de Centenario. Al die tijd miste er iets. Een extra dimensie.

Vrienden zeggen dat we je moeten vergeten, verder moeten gaan met ons leven. Binnenkort gaan we afspreken met je jongste zusje. Of zeg maar gerust zus: de Urus. En ja, inhoud heeft ze wel. Veel om van te houden, zeg maar. Maar voor het zover is, vragen we het je nog één keer. Nee, we smeken: wil je het alsjeblieft nog een keer proberen?

TL;DR: Lamborghini, neem die Estoque nou eens in productie!

Reacties

  • Matthias heeft op 3 mei 2017 geschreven:

    Je kan wel zien waar de Porsche inspiratie voor de Panamera vandaan heeft gehaald

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)