Na onze Ferrari Special gaan we verder met de volgende legendarische supercar-bouwer: de nieuwe TopGear Lamborghini Special is een extra dikke verzamelaarsbundel van tien jaar TG-verhalen over het merk met de stier. Een must-have? Dat kun je wel stellen!

Lamborghini maakt misschien niet zo veel verschillende modellen, maar ze brengen vervolgens wel genoeg verschillende versies uit, de ene nog spectaculairder dan de andere, om je het hoofd permanent en hoogtoerig op hol te brengen. In de TopGear Lamborghini Special lees je alles over onze ervaringen met de coolste uitvoeringen van de Murciélago, Gallardo, Aventador en Huracán; verdiep je je met ons in de prachtigste Lambo-conceptcars van de afgelopen jaren; en beleef je onze avonturen mee met extreme exoten als de Reventón en Sesto Elemento.

Uiteraard kijken we naar de geschiedenis van het merk, dat ooit ontstond doordat de eigenzinnige Ferruccio Lamborghini in de clinch lag met Enzo Ferrari en moest en zou bewijzen dat hij betere auto's kon bouwen. We staan stil bij de belangrijkste modellen die het merk vormden – wie had er vroeger geen poster van een Countach aan z'n muur hangen? – en interviewen topman Stephan Winkelmann die Lamborghini er in relatief korte tijd transformeerde van een nichespeler tot een succesvol en wereldwijd herkend fenomeen.

Ben jij fan van het eigenzinnige, eigenwijze, uitbundige merk uit Sant'Agata? Natuurlijk ben je dat; en juist daarom mag je de TopGear Lamborghini Special niet missen! Ga nu naar onze webshop of ren naar een winkel bij jou in de buurt, koop deze 250 pagina's dikke Special voor de vriendelijke vriendenprijs van 9,95 euro en geniet van tien jaar Lamborghini in TopGear Magazine. Doen!

Reacties