We hebben het al vaker aangehaald: hoe hoekiger een auto is, hoe beter hij zich laat vertalen naar Lego-modelletje. Dat zag je bij de Fiat 500, maar zeker bij deze Back to the Future-DeLorean van Lego. Zelfs de achterlichten en koplampen kloppen bij dit nieuwe item voor je verlanglijstje. De set is 35 centimeter lang en is vanaf 1 april te krijgen.

Het grootste voordeel van deze Lego DeLorean uit Back to the Future is gelijk ook z’n grootste nadeel. Je koopt namelijk drie auto’s in één. Je kunt de 1.872 stenen opbouwen als de originele tijdmachine uit de eerste film (inclusief de antenne), als de vliegende auto uit deel twee of in de stijl van het Wilde Westen. Dat is dus deeltje drie. En eigenlijk wil je ze alle drie tegelijk uitstallen.

Je moet eigenlijk drie setjes van de Back to the Future Lego DeLorean kopen

En drie setjes kopen, dat gaat je nogal wat kosten – de DeLorean van Lego kost namelijk 169,99 euro. Voor het geld van drie setjes kun je ook zomaar een paar liter Euro 98 tanken tegenwoordig. Een lastige keuze. Maar goed, dan krijg je er wel een hoverboard, een OUTATIME-kentekenplaat en nog wat andere leuke accessoires bij. Oh, en natuurlijk Marty McFly en Emmett Brown als Lego-poppetjes.

De beste oplossing is wellicht om één set te kopen, terug in de tijd te gaan en de set nog een keer naar het heden te halen. Of creëer je dan een paradox?

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)