Racen is leuk. Wie wil er nou niet racen? Jij wel, toch? Abarth kan je daarbij helpen. Vorig jaar organiseerde het Italiaanse merk iets wat Make It Your Race heette: deelnemers uit verschillende Europese landen konden meedoen aan een grootse competitie, met als einddoel racen in de Trofeo Abarth en het winnen van een Abarth 500. Belgen klinkt dit wellicht al wat bekender in de oren, maar Nederlanders waren vorig jaar uitgesloten van deelname. Raad eens? Dit jaar mogen we wel meedoen!

Het gaat als volgt: je schrijft je in door een account aan te maken op www.makeityourrace.com, waarna je met diverse challenges, en door het delen van een en ander via social media, punten kunt verdienen voor een plek in het klassement. Deze zomer vindt vervolgens een selectieronde in België plaats waarbij 50 kandidaten uit de Benelux tegen elkaar gaan karten. Vier van hen gaan door naar het internationale bootcamp in Varano, Italië. Hieruit komen uiteindelijk zeven finalisten uit heel Europa, die na deelname aan een speciale driving academy kans maken op de grote prijs: meestrijden in de finalerace van de Trofeo Abarth op Monza, plus een Abarth 500 om mee naar huis te nemen!

Naast een internationale competitie is Make It Your Race tevens een heuse race-realityshow: van de verschillende onderdelen worden opnames gemaakt die in diverse landen worden uitgezonden. Je wordt dus terloops nog een realityster ook – netjes!

Schrijf je nu in op www.makeityourrace.com. En als je straks op een internationaal podium staat te schitteren, denk dan nog even aan ons. Succes!

Reacties

Meer van TopGear