Wie in het weekend nog niets te doen dacht te hebben, kan nu zijn geld gaan tellen om te kijken welke van de volgende auto’s financieel tot de mogelijkheden behoren.
 
Om te beginnen de nieuwe Maserati GranCabrio die vanaf komend voorjaar voor 199.759 euro in ons land zal worden uitgeleverd. En de belangstelling lijkt groot. Snel tellen en daarna snel bestellen is het devies als je nog in 2010 wil rijden.
 
Wie nog wat ruimer in z’n jasje zit kan bij Bentley alvast de nieuwe Mulsanne bestellen. Die gaat ongeveer 398.500 euro kosten volgens de huidige belastingen en ook volgens de aanname met betrekking tot de CO2-uitstoot, want die is door de fabriek nog niet vrijgegeven.
 
Kom je net niet aan deze bedragen, dan kun je bij Citroën alvast een nieuwe C3 uitzoeken. Vanaf 12.990 euro staat de 1.1i Airdream Essentiel in de prijslijst met twee airbags, in delen neerklapbare achterbank, elektrische voorportierruiten en buitenspiegels en een boordcomputer. Met 1,4-liter motor (75 pk) komt deze auto op 13.790 euro.
 
De Exclusive met standaard Zenith voorruit kost al meteen 19.690 euro inclusief 1.6 VTi-motor, automatische airco, chroom accenten, 16 inch lichtmetalen wielen en spiegelverwarming. Dieselen kan vanaf 18.490 euro in de C3.
 

Reacties