Als een waar Tinder-tiran veeg je jezelf een ongeluk, maar de matches blijven uit. Voordat je een swipe-duim oploopt bij de verwoede pogingen om niet eenzaam en alleen achter te blijven, kunnen we je vertellen dat het niet aan jou ligt, maar aan je auto. De auto op je profielfoto heeft namelijk veel invloed op het aantal matches.

Confused.com zette een man en een vrouw in als proefkonijn. De onderzoekers maakten 36 Tinder-profielen van de twee mensen, met als enige verschil de auto waar ze voor stonden. De helft van de profielen zocht naar een partner van een ander geslacht en de andere helft naar een match van hetzelfde geslacht. Zo vonden ze per geslacht en per voorkeur de beste auto voor meer Tindermatches.

Welke auto moet je kopen als man?

Ongeacht het geslacht waar je op valt, kun je het best een Audi kopen. Het hoogste gemiddelde voor beide geslachten haalde de Audi A4 met 23,8 procent. Van de 1.000 swipes scoorde het mannelijke proefkonijn met de Duitse bak 129 matches van vrouwen en 347 matches van mannen. Alleen een Ford Fiesta scoorde meer matches bij de mannen met 362 stuks. Een teleurstellende 103 vrouwen zagen de Ford wel zitten.

Welke auto moet je kopen als vrouw?

De grootste kans om de man van je dromen tegen te komen heb je in een Ford Focus. Deze auto scoorde 452 matches. Als je als vrouw veel vrouwelijke matches wilt op Tinder, moet je een Nissan Micra kopen. Van de 1.000 swipes scoorde de Micra maar liefst 163 matches van andere vrouwen. De veilige keuze is een Audi A3, die scoort gemiddeld het hoogst met een succespercentage van 23.

Over het algemeen genomen

Ben je niet helemaal zeker welk geslacht je bent, of deel je de auto met iemand van het andere geslacht, koop dan in ieder geval een Audi A4. Gemiddeld genomen behaalde de Audi een succesratio van 23,3 procent op Tinder. Daarna volgt de Ford Fiesta (22,8 %) met de Fiat Punto (20,2%) op zijn hielen. De Seat Ibiza (7,8%) en de VW Polo (9,7%) hebben een slechte invloed op je liefdesleven.

Zoek dus de juiste auto op voor een profielfoto om meer Tindermatches te verzamelen. Dan heb je daarna alle kans om het te verknallen met een foute openingszin of een ongepaste opmerking. Je weet heus wel welke van je vrienden we bedoelen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)