Sta je mooi te kijken met je Ferrari 812 GTS, Rolls-Royce Cullinan en een vakantiepark-imperium. Blijken de klanten die bij jouw parken komen met hun Leafs en Model 3’s toch een stuk beter in de smaak te vallen – ongeacht hoe erg je hoofd glimt. Uit Brits onderzoek blijkt dat mannen met een elektrische auto aantrekkelijker zijn dan die met een Ferrari. In ieder geval in de ogen van vrouwen.

Het onderzoek is gehouden door Illicit Encounters, een website waar getrouwde mensen met elkaar kunnen daten. Dit zou je al een beeld moeten geven van de betrouwbaarheid van dit onderzoek. De website stelde aan 2.000 vrouwen een stel vragen over wat het andere geslacht aantrekkelijk maakt. Daarbij wordt ingezoomd op de aantrekkelijkheid van mannen die wel of niet bezig zijn met het milieu.

Elektrische auto sexyer dan Ferrari

Een voorbeeld daarvan is de vraag of vrouwen liever met een man in bed duiken die geeft om het milieu dan een man die dat niet doet. Maar liefst 61 procent deelt liever de lakens met de duurzame jongen. Daarnaast dus de vraag of eigenaren van elektrische auto’s sexyer zijn dan een Ferrari-eigenaren. Hier reageert 62 procent op met ‘ja’.

Ruil die LaFerrari dus maar in voor een ID. 3 om kans te maken bij de dames. Wil je als man onweerstaanbaar zijn – in ieder geval bij getrouwde vrouwen – dan moet je even wachten op de volledig elektrische Ferrari.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)