Als je dit hoopje blik ziet, zou je niet zeggen dat de bestuurder het goed maakt. Je kijkt naar het overblijfsel van een Audi A1, waar schijnbaar meerdere mensen zijn uitgestapt zonder verwondingen. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, stond er nog maar één persoon bij de auto.

De rest zou het bos in gevlucht zijn. Het is niet duidelijk waarom de mensen de behoefte voelden om te vluchten. De politie heeft speurhonden ingezet om ze te zoeken, je wilt immers niet hebben dat er mensen 100 meter verderop liggen te creperen. De viervoeters hebben iemand gevonden.

Hoe overleef je dit?

De exacte reden waarom het misging, is niet bekend. De Audi A1 belandde in de berm en knalde tegen twee bomen. De auto kwam 50 meter verderop pas tot stilstand, wat waarschijnlijk de reden is (dat, plus een ongekende portie geluk) waarom de bestuurder ongedeerd is. Als de Audi in één keer stilstond, was het waarschijnlijk anders afgelopen. Nu kon de auto de energie van de botsing kwijt. De klap was zo hard, dat de motor uit de auto is geslingerd.

Volgens De Gelderlander is de bestuurder aangehouden en meegenomen onder verdenking van rijden onder invloed en gevaarlijk rijgedrag. De weg bleef 3,5 uur dicht om alles te onderzoeken en de brokstukken op te ruimen. Het wegdek moest gereinigd worden, waarschijnlijk omdat de Audi al zijn vloeistoffen is verloren in de crash.

De gecrashte Audi

Nauwelijks herkenbaar als Audi A1

Overzichtsfoto

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)