De onsterfelijke G Wagen leeft voort. AMG heeft de G 65 nu nog luxer (en duurder) gemaakt met de Exclusive Edition. Bereikbaar voor de mensen met een overdaad aan welvaart. De nieuwe Mercedes-AMG G 65 Exclusive Edition is nu de duurste AMG die je nu nieuw kunt kopen. Aan de aandrijving is niks veranderd; je betaalt 13.584 euro extra voor het visuele spektakel van deze special.

Je zichtunits richten zich meteen op de roestvrijstalen bodembescherming en de zeer belangrijke AMG-racestrepen op de deuren. Daar ga je immers sneller van. De houder van het reservewiel op de achterkant is in dezelfde kleur als de carrosserie. De G 65 krijgt gepolijste lichtmetalen velgen. Je kunt optioneel ook nog flinke 21-inch velgen in het zwart krijgen met koolstofvezel strips. Vink deze optie aan.

Binnenin de Mercedes-AMG G 65 Exclusive Edition

De Exclusive Edition wordt binnenin ook verfrist. Deze heeft ook het Exclusive-pakket met een tweekleurig instrumentenpaneel, veel leer en AMG-sportstoelen die climate-control hebben. Prijzen in Nederland beginnen bij 417.633 euro (normaal 405.497 euro) voor de nieuwe uitvoering van de Mercedes-AMG G 65. Dit maakt het de duurste auto die je van het submerk AMG kunt kopen. De Landaulet van Maybach is duurder, maar ook al uitverkocht.

Als je zakken niet zo diep rijken, kun je ook voor 256.289 euro (normaal 238.224 euro) de Exclusive Edition op de G 63 krijgen. Hierbij krijg je lichtmetalen velgen met dubbele spaken die mat-zwart gecoat zijn en een hoogglans-rand hebben. Maar wees eerlijk, je hebt toch altijd al een G 65 willen hebben, toch?

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)