Vandaag is de dag dat astmapatiënten ongegeneerd zwaar kunnen ademen zonder dat iemand ze vreemd aankijkt. Het is 4 mei (‘May the Fourth be with you’), de dag dat iedereen Darth Vader nadoet. Zo ook tuner Mansory, maar dan in eigen stijl: met de Mercedes-AMG GLS 63.

Moest de Mercedes-AMG GLS 63 voor Darth Vader echt breder?

I find your lack of faith disturbing. Moest Darth Vader echt de planeet Alderaan kapot maken? Nee. Maar soms moet je even laten zien waartoe je in staat bent. De standaard GLS is met zijn 1.982 millimeter al bijna net zo breed als een kunstmaan. De bodykit van Mansory voegt nog eens 25 millimeter breedte toe. Natuurlijk moet ook de achterbumper nog iets breder, die krijgt er namelijk 40 millimeter bij. Vraag het Mansory, en ze zullen je vertellen dat alle gaten, sleuven en spoilers voor extra neerwaartse druk zorgen. Use the downforce.

Al die opsmuk. Dient het nog een doel?

Ja. Zo blijft het ding op de weg. De Mercedes-AMG GLS 63 van Mansory forceert je rug de stoel in met zijn 840 pk. Een sprinttijd specificeert de tuner niet, maar om een idee te geven: de standaard versie met 580 pk doet het in 4,6 seconden. De topsnelheid ligt op 310 km/u.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)