Meubels op Habbo Hotel, volledige databases met wachtwoorden en NFT’s. Er wordt best wel wat gejat op het grote boze internet. Maar een setje velgen uit een configurator? Dat is nieuw. Wie nu naar de online configurator van Mercedes Duitsland gaat, ziet daar een GLS die op bakstenen lijkt te staan. Er gaat daar iets niet helemaal goed.

Kenners zien dat dit niet zomaar een GLS is, maar een vernieuwde versie van de GLS die nog niet onthuld is. Waarschijnlijk is iemand te voorbarig geweest met het updaten van de online configurator, maar heeft nog niet de nieuwe velgen geüpload. Overigens staat de GLS op bakstenen alleen in de Duitse configurator als je hem via de telefoon bezoekt.

Waarschijnlijk is de onthulling van de vernieuwde Mercedes GLS zeer dichtbij en worden alle websites van Mercedes ververst met de juiste afbeeldingen inclusief de velgen. Maar als je tot die tijd op het darknet een setje Mercedes-velgen tegenkomt, dan weet je dat ze niet eerlijk zijn verkregen. Check hieronder het volledige screenshot van de Duitse Mercedes-configurator.

De Mercedes GLS op bakstenen in de config

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)