Ondanks de jaarlijks terugkerende seizoenswerkeloosheid lijkt het erop dat minimaal één ijscoman prima zaken doet. Tenminste, we gaan ervan uit dat een ijsverkoper deze getunede Maybach GLS heeft samengesteld. Een andere reden om deze Mercedes in deze kleur te laten spuiten, bestaat niet. En klik eens verder naar het interieur. Mogen we daar alstublieft discodip bij?

Deze Mercedes-Maybach GLS 600 is het werk van de Poolse tuner Carlex Design. Op een *kuch* subtiele manier heeft de tuner aanpassingen aangebracht aan het interieur, de grille, wielen en zijskirts. Die wielen meten trouwens 23 inch, en ook daar zie je het kleurtje. Carlex Design laat de V8-motor met rust. De 4,0-liter biturbo produceert dus nog steeds 557 pk en 730 Nm. De 0-100-tijd blijft dan ook 4,9 seconden.

De prijs van de Carlex Maybach GLS is onbekend

Alleen geïnteresseerden mogen weten wat de Carlex Maybach GLS kost. Overigens sleutelt Carlex Design komen ook graag sleutelt aan de Mercedes X-klasse. We zagen eerder deze Mercedes pick-up met een fietsenstalling achterop. Ze wilden zelfs een 6×6 maken. Maar nu de X-klasse uit productie is, verschuift de focus naar andere Mercedessen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)