Fortnite, voor wie het niet kent, is een razend populair spel waarbij je uit een vliegende schoolbus valt om vervolgens een kwartier in totale verwarring moederziel alleen rond te dolen, om daarna door een twaalfjarige geëxecuteerd te worden vanaf een bouwsel dat hij met haast demonische snelle vingerbewegingen neer wist te zetten.

En dat dan vier uur achter elkaar. Zo brengen meer dan 200 miljoen spelers dagelijks vrije tijd door. Er zijn zelfs boeken (meervoud, ja) over hoe je Fortnite kunt winnen. Dan betaal je dus geld om te leren hoe je anderen in een gratis spel kunt verslaan.

De gekte is zelfs op zo’n niveau dat mensen hun Mercedes-AMG GT C ter waarde van 236.126 euro (BE: 165.649 euro) laten wrappen in een Fortnite-jasje. Dit is waarschijnlijk de duurste manier om je liefde voor Fortnite uit te drukken. Of eigenlijk deed de eigenaar dit omdat zijn kinderen enorm fan zijn van het spel.

De Mercedes-AMG GT C deed mee aan The Challenge van Cars and Business en staat nu bij GMTEC Automotive voor een vertroetel-beurtje.

Reacties

 • Joffrey heeft op 28 april 2019 geschreven:

  And wrapped by wrapmyride.nu
  No credits given ?

  Reageer
 • Annabelle heeft op 7 oktober 2018 geschreven:

  this carwrap has been designed by Aidan Dania from the Netherlands such a great design..don’t see his name!!!!!

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)