‘Soms zaten we ‘s middags om 15.00 uur al met de gordijnen dicht omdat die auto zo glom’, zei een van de buurtbewoners van de voormalige eigenaar van deze glimmende Ferrari F430 tegen het AD. Inmiddels kunnen de buren weer met onbedekte ramen leven, want de gewrapte auto werd in september van vorig jaar in beslag genomen. En nu kan hij van jou zijn.

De eigenaar van de Ferrari werd vorig jaar in september gearresteerd op verdenking van zorgfraude. Naast deze Ferrari werden er nog drie auto’s en luxegoederen meegenomen. We hebben het vaker gezegd, maar we herhalen het graag nog eens: als je nou bezig bent met louche zaken, zorg dan dat je onder de radar blijft. Zo’n spiegel-Ferrari voor een rijtjeshuis, dat is vragen om aandacht van de politie.

De auto wordt nu geveild

De Ferrari F430 staat inmiddels inclusief wrap bij Domeinen Roerende Zaken met een tellerstand van 118.107 kilometer. Van oorsprong is de Ferrari overigens rood, zoals je kunt zien als je de deuren opent. Als we kijken naar wat er zoal te koop staat in Nederland, is deze auto minder dan een ton waard. Gezien de historie misschien nog wat minder.

Lees ook: Mag je eigenlijk wel met zo’n glimmende wrap rijden van de politie?

Mocht je hem kopen, verwacht dan dat een hoop mensen voor je deur staan om een foto met je rijdende attractie te nemen. En zet hem in de schaduw; dat zullen je buren waarderen. Dan kun je jezelf tenminste nog in de spiegel aankijken.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)