Ooit was er een televisieserie waarin een gitzwart paard de hoofdrol speelde. Mocht er ooit een moderne remake van worden gemaakt, dan kan deze door Wald Tuning behandelde Mercedes CL zo in de hoofdrol.
 
De coupé van Mercedes blijft de gemoederen van tuners aardig bezig houden. De Japanners van Wald Tuning hadden blijkbaar nog een paar blikken matzwarte lak over, want afgezien van een paar chromen accenten is werkelijk alles aan deze Mercedes CL zo zwart als de nacht. Naast de nieuw ontworpen voorspoiler en de zijskirts zijn zelfs de lichtmetalen velgen matzwart.
 
Met die vreemde kieuwen op de motorkap en de ventilatieopeningen achter de voorwielen kan deze zwarte creatie trouwens ook auditie doen voor de nieuwe Batman-film. Over technische aanpassingen geen woord, maar veel meer dan de 388 pk van de standaard CL500 heb je wat ons betreft toch niet nodig.
 
Het moet gezegd dat zwart weer eens wat anders is dan wat tuners als Lorinser en vooral Carlsson recentelijk van de CL bakten. Brabus deed al wel een keer een zwarte.

Reacties