Op deze druilerige dag is er toch nog een fijn lichtpuntje te vinden. EA verblijdt ons met het nieuws dat Need for Speed Hot Pursuit Remastered over een maand al in je console kan zitten. Tien jaar na het uitkomen van de fanfavoriet van de Need for Speed-franchise kunnen we opnieuw aan de politie ontsnappen of juist met een donut in de hand achter straatracers aan gaan. Dit alles kan vanaf 6 november in hoge resolutie op pc, PlayStation 4, Xbox One en een weekje later op Nintendo Switch.

De nostalgische ervaring is te beleven in 4K en je krijgt de beschikking over alle DLC’s die bij de game horen, en cross-platform multiplayer. Daarnaast zijn er ook nieuwe achievements en een verbeterde fotomodus toegevoegd. Je moet immers wel kunnen pronken met je 4K-straatracer.

In onderstaande trailer zie je de eerste beelden van Need for Speed Hot Pursuit Remastered. Tussen de verhaallijn van de trailer door kunnen we al een glimp opvangen van de hoge kwaliteit waarin je met je straatracers door de straten kunt scheuren. Over een maand zullen we zien of dit een makkelijke manier is van EA om geld binnen te harken of dat deze remaster je geld waard is.

Need for Speed Hot Pursuit Remastered

Advertentie

Reacties

  • Lancealleweireld heeft op 6 oktober 2020 geschreven:

    Cool

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear

Advertentie