Nog maar een paar nachtjes slapen (of misschien is ie al uit wanneer je dit leest), dan lanceert EA het nieuwste deel van de racegameserie Need For Speed. De nieuwe versie heet Unbound en deze 143 auto’s komen in ieder geval in de game voor. In de nieuwe NFS zitten een boel stripanimaties, maar dit wisten allemaal al. We wisten alleen nog niet hoe de gameplay eruit ziet – tot nu.

Het is livestreamer Gerrykurlsucks gelukt om de nieuwe NFS nu al te spelen. Hij deelde een kwartier aan beelden met zijn volgers. Hierin zien we hem door het landschap scheuren met een oude Volkswagen Kever. Aan deze eerste beelden merken we dat er qua gevoel niet veel is veranderd. Je kunt dus nog steeds met 250 km/u op een haarspeldbocht afrijden, aan de handrem trekken en het bochtje perfect nemen.

De stripanimaties uit de trailer komen veelvuldig terug, maar niet op een storende manier. Wanneer je drift, word je omringd door getekende wolkjes en bij het inzetten van de nitro ontstaan er getekende bliksemschichten. Verder ziet Need For Speed Unbound er qua graphics prima uit. Op 2 december kun je zelf aan de slag, maar voor het zover is, heb je hier de eerste beelden.

De gelekte beelden van Need For Speed Unbound

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)