Kijk nou, de geruchten lijken zowaar een keer te kloppen. Eerder gefluister over de nieuwe Need for Speed Unbound (waarvan we toen de naam nog niet kenden) verklapte al dat de nieuwe racegame een soort anime-stijltje zou krijgen – en dat is dus zo.

Hieronder zie je de eerste trailer van Need for Speed Unbound, die dit jaar nog verschijnt. De focus ligt wederom op straatracen, auto’s aanpassen en vluchten van de politie. Daarnaast is er een speciale rol weggelegd voor artiest A$AP Rocky, die wij niet kennen omdat we te oud zijn of simpelweg niet hip genoeg. Of allebei.

Het is aan de hand van de trailer niet helemaal in te schatten hoe het racen zelf eruitziet, maar de filmpjes tussen de actie door zijn lekker kunstzinnig. We zijn erg benieuwd naar de gameplay-video’s. Zouden ze dan eigenlijk wat gedaan hebben aan de wegligging? Op 2 december verschijnt de nieuwe NFS op de PlayStation 5, de Xbox Series X/S en PC.

Need for Speed Unbound gaat over zelfexpressie, het nemen van risico’s en het verstoren van de status quo door volledig jezelf te zijn: met je racestijl, unieke wagenconstructies, mode, muziek en nog veel meer’, aldus Kieran Crimmins, Creative Director bij Criterion Games.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)