Sommige dingen lijken te mooi om waar te zijn. Een Volendam zonder stembanden, een wereld waar mensen geen ananas op pizza gooien en een cabrioversie van de BMW M2. De laatste droom is geen bedrog. Er staat nu een BMW M2 Cabrio te koop. Een soort van. Toevallig was deze BMW M2 Cabrio enkele dagen geleden al gespot door een redactielid (die toevallig precies op dat moment zijn dashcam niet aan had staan). Toen hij zijn verhaal deed op de redactie, werd hij per direct in een kamer met kussens aan de muren gegooid: ‘die bestaat niet.’ Inmiddels hebben we de deur weer op een kiertje gezet.

Hoe kan dit dan?

Deze creatie is vermoedelijk gemaakt door de tuner Dähler. Vrees niet: de tuner zette geen slijptol in een BMW M2, maar pakte een ‘normale’ M240i cabrio en gaf deze M-prestaties. Het vermogen ging van 340 naar 402 pk. In de M2 is dit 370 pk. Dat is niet de enige reden waarom je deze wilt.

Omdat dit een M240i xDrive is, wordt je op de weg gehouden door vierwielaandrijving. Zo stik je gelukkig niet in je eigen bandenrook. Of helaas niet. Dat ligt aan de Ken Block die in je schuilt.  Als je na het rijden in je cabrio nog even verder wil bruinen, kun je de gigantische velgen als een reflecterend scherm gebruiken. De auto zit vol met andere leuke speeltjes zoals een M Performance-stuur. Je weet wel, met zo’n schermpje aan de bovenkant.

Deze BMW M2 Cabrio die niet bestaat is te koop bij Premium Car Outlet in Woerden. Er staan slechts 5.857 kilometers op de teller, dus voor 89.940 euro heb je een haast nieuwe en unieke cabriolet. Of ga je liever voor een normale BMW M2 met een vanafprijs van 87.196 euro?

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie