Vanavond start Veronica met de nieuwe afleveringen om 21.30 uur. Deze waren in juni eerder te zien bij de BBC, maar nu dus met ondertiteling en reclameblokken.

Het gouden trio Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May vergezellen de eerste aflevering van het nieuwe seizoen voor één dag de verkeerspolitie. De drie heren worden uitgedaagd om ieder met een budget van 1.000 pond een auto aan te schaffen en hier een politievoertuig van te maken. Dat loopt heus niet uit de hand.

En uiteraard The Stig, de Cool Wall, The Reasonabily Priced Car en veel andere kolder.

Overigens worden oude aflevering elke zaterdagavond om 19.00 uur uitgezonden bij Veronica, daar ben je wel aan toe waarschijnlijk na al die gesponsorde automeuk op ‘Nee heus, deze Kia Picanto is een schitterende ruime wagen met heel veel rijplezier’ RTL.

En ook op Canvas (België 2) elke maandag om 21.20 uur Top Gear-uitzendingen. Daar zijn ze al begonnen met het uitzenden van de nieuwe serie, maandag aanstaande kun je daar al kijken naar deel 2. Maar je kunt natuurlijk ook Top Gear lekker overslaan en eens aandacht aan je vriendin schenken. Of er een zoeken…

Reacties